Minimal

Privileges

A REFINED CLARITY WITH MINIMAL APPROACH TO LIFE

Minimal Project in Kurtköy enriches the life with minimal functionality. In a valley overlooking Sabiha Gökçen Airport, in blocks of 2 and 4 storeys a total of 175 apartments, all the details from light architecture to gardens integrate with general texture. In a land of over 19.000 m2, topography is used with a fine balance of aesthetics and functionality almost redefining joy of life. Large social facilities in middle of Minimal, ponds flowing down with mini waterfalls, wooden bridges over them, a perfect fitness center and spa overlooking the valley, a cafeteria next to the swimming pool makes this project even more special. In front of every entrance floor there are green gardens. Also use of light is very high. Studios have inner gardens. Upper floors have gardens scattered in between, so the connection to the nature does not end even at the 4th floor.